• وبلاگ : قول سديد
  • يادداشت : دليل سکوت چندين ساله مير حسين!!
  • نظرات : 2 خصوصي ، 6 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + .... 

    دكتر سروش : اين اسلام نه احكام سياسي،‌ نه احكام اقتصادي و نه احكام حقوقي‌اش قابل استناد نسيت و رسماً بايد بگذاريم.

    احمد شيرزاد، همبستگي، ص 2- 5 مهرماه 1380 : چشم بر هم بزنيم 4 سال تمام شده و بايد شال و کلاه کنيم و براي کسب راي دوره بعد به اين روستا و آن شهر سر بزنيم و قول‌ها‌ي نشدني و شعارهاي جديد بدهيم .

    عبدالكريم سروش ، ماهنامه كيان در شماره 46 : زير سوال بردن حكم تاريخي امام درباره ارتداد سلمان رشدي

    روزنامه خرداد بامدير مسولي عبداله نوري با درج مقاله اي از مجيد محمدي : انكار محرمات و واجبات شرعي

    اکبر گنجي ، روزنامه صبح : بعد از اينکه قيام حضرت امام حسين ع را خشونت ناميده و حتي مشروعيت اين قيام را زير سوال برده و مي گويد : خشونت،فرزند خشونت و درخت خشونت ميوه هايي جز خشونت به بار نمي آورد. هيچ کس حق ندارد به صرف اينکه خود را حق و ديگران را باطل مي داند ،دست به خشونت بزند و در صدد نابودي مخالفان خود از طريق حذف فيزيکي بر آيد.

    عبدالکريم سروش : فرهنگ شهادت،خشونت آفرين است ؛ اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان ميشود.

    علي حصوري ، روزنامه جامعه سالم : پس از گذشت بيست سال،عدم کارايي حکومت ديني بر همگان روشن شده است.

    ايران فردا : انزوا و عقب ماندگي ثمره دو دهه انقلاب است.

    نشريه جامعه سالم شماره ?? : ديگر انقلابي نيست تا ضد انقلابي باقي مانده باشد.

    نشريه جامعه سالم شماره ?8 : در زمان شاه ما قوانين مترقي تر از الان داشتيم .

    معين فر ، اجلاس دفتر تحکيم وحدت در آبان ماه ??: در خصوص سرنوشت انقلاب ما چاه کنديم به آب برسيم به فاضلاب رسيديم .

    خاتمي 16 آذر 83 ، دانشگاه تهران : از درون اردوگاه اصلاحات صداي دشمن به گوش مي رسد !

    هاشم آقاجري 87/11/29 در منزل عبدالله نوري و با حضور جمعي از اصلاح‌طلبان : در حكومت ما از هيچ فقيهي حكمي پيرامون مسايل اخلاقي و كرامت انساني نديديم و تمامي موارد در جهت خرد كردن انسانيت و سلطه‌پذيري بوده است. آغاجري در اين سخنان كه با عنوان «اخلاق سلطه و اخلاقي رهايي» ايراد مي‌شد، تقليد را به برده‌داري تشبيه كرد وافزود: همچنين هيچ كس برده‌داري را حرام نكرده است در صورتي كه برده‌داري و برده‌پذيري در تضاد با اخلاق است.نمي‌توان هم وظيفه‌گرا بود و هم به هر قيمتي كه شده نظام را حفظ كرد زيرا ممكن است ما در حفظ نظام، متوسل به زور و استبداد و سلطه شويم و اين در تضاد آشكار با اخلاق است.
    در اين جلسه انصاري راد، ابراهيمي ، جماعتي، ابراهيم يزدي، عطريانفر ، سعيد ليلاز، اعظم طالقاني ، مرتضي مبلغ ، صفري و چند تن از اعضاي نهضت آزادي حضور داشتند.

    صفحه 409 كتاب مباني نظري توسعه چهارم كه توسط دولت خاتمي نگارش شده بود : تمايز 2 نهاد ديني و سياسي بايد از هم بازشناخته شود.

    محمد رضا خاتمي در مشهد در تبليغات دوره هشتم انتخابات : هرکس پيام دوم خرداد را درک نکرده است، بايد کنار برود . هرکس که با اصلاحات نيست، نابود شود.

    محمد خاتمي 3/2/75 روزنامه سلام : توسعه به طوري كه امروز مورد نظر است، امري غربي است و داراي مفهومي‌است كه مردمان آن سامان از اين كلمه اراده مي‌كنند و اگر مراد از توسعه، همين باشد، چارهاي نيست جز اين كه خوستاران آن به تمدن جديد متمدن شوند. يعني توسعه به معناي امروزش ميوه و يا شاخ و برگ درخت تمدن جديد است، اگر آن تمدن آمده توسعه هم خواهد آمد و به اين معنا سخن كساني كه مي‌گويند ابتدا بايد «خرد» غربي را پذيرفت تا توسعه بيايد، سخن بيراهي نيست و اين سخن را كامل كنم كه علا‌وه بر خرد و بينش غربي بايد منش غربي متناسب با اين بينش را نيز پذيرفت.

    محمد خاتمي 3/2/75 روزنامه سلام : امروز به جرات مي‌توان گفت در زندگي قومي‌كه عزم تعالي و پويايي كرده است هيچ تحول كارساز پديد نخواهد آمد، مگر آن كه از متن تمدن غرب بگذرد و شرط دگرگوني اساسي، آشنايي با تمدن غرب و لمس روح آن يعني «تجدد» است. كساني كه با اين روح آشنا نيستند هرگز به پديد آوردن دگرگوني سودمند در زندگي خود توانا نيستند. باري! شرط تحول اساسي گذر از تمدن غربي است و مراد از آشنايي با مباني تفكر و تمدن جديد است كه در پس مظاهر آن نهفته است و سوگمندانه اقوامي‌نظير ما هنوز از آن محروم هستيم!

    محمد خاتمي آريا 28/6/78 :

    شما براي‌ اين‌كه‌ بتوانيد پيشرفت‌ بكنيد، راهي‌ جز راه‌ غرب‌ نداريد و راه‌ غرب‌ يعني‌ پذيرش‌ خرد غربي .

    محمد خاتمي لوموند 24/9/1998 : آمريكا و آمريكايي‌ها برايم فوقالعاده جالبند !

    محمد خاتمي در اولين سالگرد دوم خرداد در دانشگاه تهران : اگر دين هم در برابر آزادي قرار بگيرد اين دين است كه بايد محدود شود نه آزادي !

    محمد خاتمي كيهان، 12/6/87، ص2، يادداشت روز : در ديدار با زنان حزب مشاركت در بررسي «جايگاه زن در قرآن : اين سخن عبدالكريم سروش و مجتهد شبستري كه وحي الهام بر پيامبر بوده و ماهيت قرآن بر ما آشكار نيست و نمي‌توان به آن استناد كرد درست است... ! در حال حاضر مطالب قرآن با برخي دريافت‌هاي بشري سازگار نيست؛ چرا كه احكام آن متناسب با زندگي قبيله‌اي است و اگر بپذيريم احكام كتاب آسماني مسلمانان قطعي و جاودانه است، بايد بگوييم كه زندگي مورد نظر اسلام زندگي قبيله‌اي است! در زمان حاضر بنابر ادله‌اي كه ذكر كرده، قرآن كريم براي ما قابل استناد نيست.

    محمد خاتمي صبح امروز،21/9/78 : معتقدم كه دين براي آن كه بماند نبايد آن را محصور در يك برداشت خاصي كرد. طبع بشر چنين است كه اگر دين يا هر نهاد ديگري را وافي به مقصود نيافت يا آن را كنار گذارد و يا برداشت تازه از آن خواهد داشت و اين امري است كه در تاريخ رخ داده و باز هم رخ خواهد داد.

    روزنامه صبح امروز متعلق به حجاريان (12/8/78، ص8) : از ضرورت آزادي جنسي، مثل هم جنس بازي سخن به ميان آورده، نوشته است : دامنه تساهل، امور جنسي و هم جنس بازي را نيز فرا مي‌گيرد، اين امور مردود است ولي نبايد ممنوع باشد .

    محمد خاتمي كيهان 23/11/79 : شعار جاويدان انقلاب اسلامي همان خواست تاريخي ملت يعني استقلال، آزادي، پيشرفت است.

    دروغ بزرگ محمد خاتمي آفتاب يزد، 25/11/79 : و امام به عنوان مرجع ديني خواستار تحقق سه خواست تاريخي ملت ايران يعني استقلال،‌ آزادي و پيشرفت شد.

    محمد خاتمي مجلس پنجم : سروش ملا صدراي زمان است. آيندگان به عظمت وي پي خواهند برد!

    سروش روزنامه نشاط، خرداد 78 : حكومت ديني جلوي رشد علمي را مي‌گيرد. درنظام لاييك تركيه، روحيه علمجويي و حقيقت طلبي بهتر رشد كرده است، زيرا آن‌جا ارزش‌هاي ديني را با علم مخلوط نكرده است.

    عطريان فر، ويژه نامه اعتماد ملي،12/11/87، ص16 : آقاي خاتمي براي دور آينده مي‌خواهد از مدل تركيه بهره گيرد.

    محمد خاتمي جهان اسلام، 15/6/77 : جناب آقاي مهاجراني از ارزنده ترين چهره‌هاي انقلاب و كشور، خدمت گزار آزاده و انديشمند آيين و مردمند.

    محمد خاتمي ايران، 26/9/79 : برادرمان جناب آقاي مهاجراني از زمره مردان ديندار، انديشه ورز و انسان دوست هستند كه قطعا در هر كجا كه باشند منشا خير و بركت خواهند بود.

    بخشي از نامه معروف به جام زهر خطاب به رهبري از سوي نمايندگان مجلس ششم - حيات نو، به نقل از كتاب وسوسه شيطاني : شايد در صفحات تاريخ پرفراز و نشيب معاصر ايران هيچ زماني را به حساسيت امروز نتوان يافت، تنها با تسامح مي‌توان وضعيت ايران را در زمان اشغال در جنگ جهاني دوم و يا پيش از پذيرش قطعنامه 598 با وضع كنوني قابل مقايسه دانست كه در اولي با قطع هرگونه اميد در داخل،‌ عامل خارجي سرنوشت كشور را رقم زد و در برههِ دوم، دور انديشي و اراده و تدبير حضرت امام خميني و اتكاي به مردم كشور را نجات داد؛ اما شايد دوره كنوني از اين لحاظ بي مانند باشد كه شكاف‌هاي سياسي و اجتماعي با تهديد خارجي و برنامه آشكار دولت ايالا‌ت متحده آمريكا به عنوان قدرتي كه در برابر خود مانعي نمي‌بيند، براي تغيير نقشه ژئوپولتيك منطقه هم‌زمان شده و نظام ناچار به كنش و واكنش در برابر اين برنامه است...